9. mar, 2015

Ytringer Fra Ulike Kanter

Det er lov å være lur, men ikke å lure . . .

Man er nødt til å ha en bryter som man slår av når man er ferdig på vakt . . .

Vi forsøker jo å snakke med dem som går her, for å få dem til å forstå at de ikke kan oppholde seg her, for vi vet jo at det foregår kjøp og salg i denne gaten . . .

De tok fra meg Metadonen min og nektet å ringe til legen min så de kunne få bekreftelse på at jeg er i Lar! Da jeg protesterte, tauet de meg og nektet å ringe advokaten min!

Det var mye bedre da vi fikk være i fred i Nygårdsparken! Der var det samhold blant folk, og vi passet på hverandre . . . og ikke så mye stress . . . før politiet begynte å plage oss . .  .

Samhold i Nygårdsparken?! Når noen gikk i overdose, tømte de såkalte vennene lommene deres i stedet for å ringe 113!

Jeg har kulet han og holdt meg mest for meg selv lenge nå. En dag jeg var like i nærheten, stakk jeg nedom her fordi jeg hadde lyst til å snakke litt med folk, og jeg ble tauet og fikk bortvisning med trussel om bot hvis jeg viste meg i dette området de neste 48 timene.

De som bor her, hater oss og krever at politiet jager oss vekk herfra, men ingen vet hvor de skal jage oss hen . . .

Det klikker snart for meg! Alle sier at de kan ordne noe, og så kommer de tilbake uten noe som helst! Er du klar over at jeg har vært her og ventet i mer enn 4 timer?                   Jeg har en 9-millimeter på meg, og hvis ikke dere holder kjeft nå, kommer jeg til å bruke den!

Rydd opp etter deg! Det går jo barn i denne gaten!

De har tatt fra meg leiligheten og kastet alle tingene mine! Har de virkelig lov til det?

Kan ikke politiet få disse slaurene vekk herfra? Det er jo blitt farlig å ferdes her etter at Nygårdsparken ble stengt!

Ikke gi noe til de utenlandske tiggerne, for de tjener mye mer enn vi narkomane!

Vi må aldri glemme at menneskeverd handler om likeverd!

Hvorfor jeg reker omkring ute i iskaldt høljeregn? Jo, det skal jeg si deg: Fordi jeg ikke klarer å sitte i leiligheten, uten internett og glo i veggen eller på Nrk på tv mens jeg venter på at en eller annen sinnssyk gærning kommer seg inn døren min . . . for akkurat så trygt og godt er det der jeg bor!

Jeg er utvist fordi de oppdaget at jeg forsøkte å sette et skudd der inne. De må jo forstå at jeg ikke finner årer ute i dette kalde regnet!