16. apr, 2016

Farlig, men ikke uvanlig mix

Du skjønner, jeg hadde sånn py på å gå ut igjen, for det sto en mistenkelig bil på parkeringen, og jeg hadde følelsen av at noen holdt øye med meg da jeg gikk inn.

Kanskje du bare trengte å sove?

Ja, jeg vet det, for jeg hadde nesten ikke sovet på en uke, og jeg var dødstrett, men urolig på samme tid, så jeg var nødt til å få fatt i noe å sove på. Dessuten hadde jeg glemt å kjøpe røyk.

Du pleier jo å ha piller liggende hjemme. var du tom?

Nesten. Jeg tok de to siste rivoene og en stolpe for i det hele tatt å komme meg ut, og så hadde jeg med meg et brett med Lyrica, som jeg hadde lovet en fyr.

Tanken var at jeg skulle innom tunnelen og få penger fra to som hadde lånt varer, og så skulle jeg kjøpe minus og dra hjem og sove. Han som skulle ha Lyrica, bor rett ved busstoppet, så jeg bare sendte ham en melding da jeg gikk ut døren.

På busstoppet var det en fyr som snakket i telefonen mens han hele tiden holdt øye med meg, så jeg gikk bortover mot taxiene. Da kom han diltende etter meg, så jeg bare hoppet i en taxi og dro rett til Straxen.

Det var mye krangling i tunnelen, og jeg tok et par lyrica mens jeg ventet der. Da jeg hadde fått pengene, avtalte jeg med en dopselger at vi skulle treffes på Danmarksplass. Vi gikk inn til en fyr, for han måtte dele opp.

Jeg fikk lyst til å teste dopen, så jeg tok en kvarting mens han drev og delte opp og pakket.

Plutselig våknet jeg av at bilen stoppet, og noen ristet i meg. Det var en som kjører svarttaxi. Han var kjempenervøs, for de andre hadde ikke klart å vekke meg da de skulle gå ut av bilen. Jeg husket ikke at jeg hadde bestilt noen taxi, og jeg hadde i hvertfall ikke tenkt meg til Åsane. Jeg sa hvor jeg bodde, men han ville se penger før han kjørte meg dit, og det var jo greit nok. Så duppet jeg igjen, og da jeg våknet var der ambulansefolk og politi på alle kanter. Bilen var borte, og det samme var 13 000 kr og det lille jeg hadde på meg av varer. Jeg måtte bli med ambulansen, for jeg hadde falt og slått meg i pannen på vei inn. Noen som så det, hadde ringt.

Nå har jeg sovet i to døgn på Rusakutten, og de tilbyr meg en 8 mg sub!

Jeg må bare komme meg ut og få fatt i noe . . .