22. aug, 2016

Valg

Hei, er det ikke deg de kaller Moren i Parken eller noe slikt? Jeg har vært inne på bloggen din og lest. Det er veldig viktig det du gjør.

Jo, de kaller meg Mor i Parken. Hva gjør du her? Jeg kan ikke huske å ha sett deg her før.

Nei, men vi traff hverandre på Torgallmenningen en gang jeg skulket på ungdomsskolen. Det er over et år siden, men vi snakket ikke med hverandre. Jeg bare følger en tjommi som ser etter rivotriler for å få sove. Og så prøver jeg å bli kvitt noe hasj. Jeg bruker ingen ting, altså.

Hva tenker du om det å selge hasj når du ikke bruker det selv?

Jeg er nødt til det! Stipendet er ikke nok til å betale husleie og mat engang, og jeg trenger jo andre ting også.

Bor du i bofellesskap?

Nei, jeg gjorde det i starten, men husverten blandet seg i alt mulig, så det var akkurat som å bo hjemme. Nå deler jeg leilighet med han her tjommien, og det er mye bedre. Det er bare det at han må ha penger fra Nav før han kan bidra med noe, så derfor må vi få inn penger på andre måter. Det er bare midlertidig . . .

Har du forsøkt å få deg en deltidsjobb?

Ja, men du må ikke tro at jeg gidder å bruke all fritiden min for å tjene halvparten av det jeg får inn på et par helger på denne måten! Resten av tiden trener jeg og gjør andre ting.

Da er det ikke særlig lurt å dukke opp her nattestid, med hasj i lommene . . .

Haha. . . Jeg har den ikke i lommene, og dessuten er ikke politiet her og sjekker folk etter klokken seks om kvelden. Tjommien min kjenner mange som går her, så han er alltid oppdatert på det som skjer her.